lørdag 6. juni 2015

Sommerturen 2015

Lørdag 06.juni var det igjen duket for den årlige sommerturen til quiltelaget. I år gikk turen til Porsgrunn hvor vi først var innom  LappeLises Quiltestue. Utrolig imponerende å invitere så mange shoppingglade damer inn til sitt egen hjem hvor vi hadde det meste av huset og boltre oss på. Hun hadde satt fram kaker og kaffe. I og med at vi var så mange ble vi delt opp i grupper, noen handlet, noen skravlet og noen satt og sydde på små lapper. Vi lærte hvordan vi kunne bruke små stoffrester, quilte de sammen og bruke til pynt på vesker, kort, bilder og så videre, bare fantasien setter grenser. 

Man blir sulten av å shoppe og da tiden var inne for en god middag kjørte bussjåføren oss videre til en restaurant med en deilig tre retters middag. Middagen var tilpasset både den ene og den andre og da vi var ferdige var vi mett, glad og fornøyd. 


Siste stopp på turen var innom fabrikkutsalget til Porsgrunn Porselen. Her var det mye flott å se,vi var flere som ikke bare kom hjem med flotte stoffer, men også litt porselen. Vi takker styret for et fantastisk arrangement og gleder oss allerede til neste år og neste tur.
Klare for shopping.

Koselig velkomst hos Lappe LiseS Quiltestue.

Forklaring på god utnyttelse av de små stoffrestene vi alle har så mange av.

Stort utvalg

Og mye å velge i.

Små lapper strøket fast i Vliselin, etterpå syr man på pyntesting med maskin i lappeskjøtene.

Astrid er igang med sin lapp.

Og byen var satt på hodet da vi kom.

Skravla går mens vi venter på noe godt.




Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...