torsdag 11. juni 2009

Sommertur 6. juni til Lapp-Elisa i Årjäng

34 damer på tur – det må bli gøy det!
Halv åtte busset vi av gårde mot Sverige og Flaggans dag. Ja visst, det var Sveriges nasjonaldag denne lørdagen.

Første stopp – Frokost på Momarken før turen gikk videre til Lapp-Elisa.

Elisabeth var en hyggelig og engasjert dame og lot oss ”råde vilt” i butikken hennes. Mange godbiter fant veien i handleposene våre, både en og to og tre ganger var man innom, både før og etter lunsj.

Lunsj ble inntatt i de koselige lokalene til menigheten. Stedet bare oser av Svensk idyll! Man bare venter på å høre ”Eeeeeeemiiiiil” ljome rundt husene.

Mens vi hygget oss med maten, viste Elisabeth oss noen av sine vakre, fargerike quilter. Damen er dristig i sitt fargevalg og de er så lekre! Bare ta en titt på bildene i albumet og bli inspirert.

Quiltetur 6 juni 09
Vi skulle hatt omvisning på Lennartsfors Herregård, men pga sykdom, ble det dessverre ikke noe av.

Men vi lot ikke dèt legge en demper på liv og handlelyst: På grensen ble det (brå)stopp på Töckfors en times tid. Du kan bare ane hva 34 damer kan klare å handle på EN time! Ikke så rent lite, kan vi melde om.

Kl. 19 var vi trygt parkert ved Åssiden kirke igjen, skjønt enige om at det hadde vært en flott tur i år også. Tusen takk for turen og takk til Turkomiteen!

God sommer ønskes alle sammen! Vi ses igjen på Quiltemøte i august.

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...