tirsdag 1. september 2009

Gåtesøm del 4 - Septembermøte

Ta med remser av 6 ulike stoffer. Remsene bør ikke overstige 2 inch (5 cm) bredde. De behøver ikke være mer enn 6 inch (ca 15 cm) lange.

De kan gjerne være av ulik kvalitet slik som bomull, sateng, silke, velur. organza…..osv. Strikkede stoffer er ikke velegnet.

Til disse remsene trenger du et tynt stykke stoff som grunnlag for remsene. Størrelsen er 6x6 inch (ca. 15x15 cm). Dette skal ikke være det samme som bakgrunnsstoffet for selve blokken. Bakgrunnsstoffet skal være 7x7 inch som vanlig.

I tillegg trenger du en broderinål som er spiss og som passer til 2 tråder DMC broderigarn eller tilsvarende, f.eks. 12 DMC perlegarn. Du trenger tråkletråd i tilsvarende tykkelse. Dette må ikke være tykt heklegarn eller ullgarn. Aurilfil 28w er perfekt tykkelse.

VIKTIG!: Ta med deg arket med oversikt over broderisting du fikk sammen med hjerteblokken som skulle broderes før sommerferien, OG mønsteret fra augustmøtet. Ikke glem blyanten, broderigarn i ulike farger som blir tydelige på stoffene dine, og en god liten stoffsaks.

Hvis du gjerne vil ha tidligere utdelt mønstre, må du gi meg beskjed slik at jeg kan lage en liste over antallet. Deretter tar jeg de med meg på møtet i oktober.”

Håper de fleste kommer gjennom all denne teksten,
Hilsen Wenche M

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...