søndag 19. desember 2010

Julemøte 2010


Så var det årets siste møte i Quiltelaget og tradisjonen tro; Med Gløgg, pepperkaker, godis og klementiner i tillegg til de vanlige gode kakene.Kjøkkenjentene denne kvelden. Astrid stekte 'Munker' til oss, nydelige!

Mange medlemmer og gjester hadde funnet veien denne kvelden: Vi hadde nemlig besøk av Kristin Langebraaten og butikken Randis Tråd og Design.


Veldig mange også utenfor quiltemiljøet kjenner veldig godt til Kristin Langebraatens koselige tegninger og figurer. Hun har gitt ut mange hobbybøker og hun kommer stadig med nye stitcherymønster. En ny bok er forresten under planlegging.Selv om det er kort tid siden forrige møtet, var det jammen mange som hadde fått produsert MYE siden sist. Klikk på bildet under for å komme til albumet vårt "Vis-og-fortell og bli inspirert selv av alt det flotte som ble vist frem!
Mange flotte gevinster har vi også på møtene våre og denne gangen fikk også alle medlemmer utdelt hvert sitt stitchery-kit; En supersøt mus, ferdig påtegnet på stoff og med brodergarn til.
Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...