søndag 20. februar 2011

Møte februar 2011

Februar, og årsmøte på agendaen. Vi ble tatt trygt gjennom årsmøtet av Solveig og Ellen; som henholdsvis møteleder og sekretær. Bare en liten justering i styret i år: Vi takker Grethe Thomassen for hennes jobb som nestleder, og ønsker Elin Helmersen velkommen som hennes etterfølger. Også i år kan vi konstatere at det har vært et spennende og innholdsrikt år, og vi har fremdeles en god økonomi i laget. Mer detaljer kommer i referatet, som blir sendt ut til alle medlemmer.

Etter årsmøtet hadde vi en del generell informasjon, blant annet om sommerturen 28. mai; flere detaljer kommer senere. Vi hadde også salg av en del bøker, blader og stoff som medlemmer har donert. Inntekten går til sommerturen vår.

Vi hadde også trekning av våre flotte fellestepper:
Her representert ved Toril Meland, som vant det røde fellesteppet. Som mangeårig medlem i fellesteppekomiteen var det morsomt at hun vant en av hovedgevinstene.
Andre vinnere:
Aina Paulsen: Brunt teppe
Ragnhild Kvale: Rød løper
Ann-Britt Lie Solbakk: Brun løper

Vi gratulerer !

Vis-og-fortell er alltid et høydepunkt. Noen kvelder er det mye å vise frem andre kvelder mindre. Vi blir veldig inspierert av hverandre og liker å se hva andre har lagd, så oppfordring til alle medlemmer: Ta med det du har sydd, få ros og inspirer dine venner!

Klikk på bildet under for å komme til kveldens "Skrytevegg"

Vis og fortell 17. februar 2011
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Desembermøte 2018

På torsdagens møte hadde vi besøk av Bente og Bente fra Lille stasjon. De hadde med seg et lite juleprosjekt til de som ønsket det.  ...