torsdag 8. september 2011

Stand på Gulskogensenteret 23. og 24. september

Drammen og Omegn quiltelag har fått forespørsel fra Gulskogensenteret, om vi kan tenke oss å stå på stand på senteret i uke 38.
Denne uken skal det fokuseres på gjenbruk. Styret ble veldig tent på denne ideen. Dette er en unik mulighet for oss å vise frem laget vårt, hva vi driver med og hva lappeteknikk går ut på, for å nevne noe.

Styret har gått inn på en avtale med Panduro og Gulskogensenteret at vi står på stand
utenfor La Baguett

fredag 23.sept kl.12-18
lørdag 24.sept kl.10-18

Det er et håp om at vi kan være 8-10 stk på stand til en hver tid. Tanken er at halvparten skal sitte og sy, mens den andre halvparten prater med kunder, viser frem arbeidene våre og demonstrerer teknikker. Det går fint an å sitte med håndsøm.

Dette blir publisert i kundeavisen og annonsert i Drammens Tidende med logoen vår. Det skal samles inn olabukser, som vi skal sitte og sy småting ut av. Kundene som leverer en bukse skal få et produkt igjen. Vi må satse på å sy småting som f.eks. puter, vesker, sitteunderlag, grytekluter, mobilvesker og spisebrikker.

Vi kan drive med så mye reklame for laget som vi ønsker. Vi skal snart arrangere julemarked, her har vi mulighet for å trekke kunder til den helgen også.

Styret håper at mange vil være med å vise frem laget vårt. Vi trenger folk som kan stå på stand og vi trenger quilter vi har laget for å vise frem. Det er veldig fint om du har noe gjenbruksquilt, men vi kan også vise frem andre ting.
Av Gulskogensenteret får vi låne væskefylte alarmer, for å hindre at noe blir stjålet.
Vi deler opp dagene, slik at det ikke blir så lange økter på hver. Så har du mulighet til å være med 4-5 timer en av dagene eller begge, gir du beskjed til

Gry Marie tlf 48 13 54 41

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...