onsdag 25. april 2012

Marked 17 og 18 november 2012

Markedskomiteen har den glede også i år å ønske velkommen til 2 dagers marked på Åssiden i midten av november; næmere bestemt 17 og 18 november.
Dette er bare en liten påminnelse slik at du kan begynne å bruke kreativiteten og planlegge. Detaljert informasjon vil komme på augustmøtet.

Salg
Vi satser også i år på fellesbord og muligheten til å ha eget bord med salgsvarer og åpner opp for salg av håndarbeid generelt, men hovedvekten bør være quiltede salgsvarer.


Utstillinger
Tema for årets utstilling er "Noe å ha ting i" (vesker, toalettmapper, sminkepunger, serviettholdere ... bare fantasien setter stopper her). Det blir også publikumspriser til de som får flest stemmer.

I tillegg vil det samme helg bli en jubileumsutstilling fordi quiltelaget som kjent er 20 år i år. Den skal være i menighetssalen til Åssiden kirke. Temaet her er helt åpent, nærmere informasjon kommer senere.

Bruk sommeren godt med å sy  - sees på marked til høsten

Med vennlig hilsen
Markeds og utstillingskomiteen

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...