søndag 27. mai 2012

Kari Melsom på besøk

Det så ikke ut til å plage noen at det var den varmeste dagen i året så langt. Med 30 grader ute og sikkert 40 grader inne, gikk møtet som vanlig; Med høy trivselsfaktor, litt nytt å lære og mye flott å se.


Kari Melsom 25/5-12


Vi var så heldige å ha Kari Melsom på besøk. Denne gangen ville hun demonstrere nye linjalers fortreffelighet! Hvorfor gjøre det vanskelig når det finnes smarte linjaler til å gjøre skjærejobben til en lek?!

Vi fikk demonstrasjon av tepper sydd ved hjelp av disse linjalene og hun demonstrerte også hvordan de brukes og litt 'lek med lappene'.

Kakebordet bugnet som vanlig av kaker som om det var fest og det gjorde jammen meg gevinstbordet også. Mye ros til loddkommiteen for nydelig utvalgt av gevinster!!

Etter pausen er det som vanlig Vis-og-fortell og damene i laget er produktive så det holder. Bilder fra visningen under.


Vis og fortell 25. mai 2012


Vi fikk også informasjon om den forestående turen, samt kurshelg i høst og jubileumsutstilling og marked. Informasjon om kurs etc. vil følge her på bloggen etterhvert, så følg med om du misset noe på møtet.

Vi håper på en supervarm sommer fordi vi har fortjent det og ønsker alle 'sømmelige' damer en riktig GOD QUILTESOMMER. Håper det blir "festframvisning" på første møtet i august!

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...