fredag 10. august 2012

VELKOMMEN TIL SYVAKE


ARRANGØR: DRAMMEN OG OMEGN QUILTELAG
DATO: LØRDAG 29. SEPTEMBER 2012
TID: KL 10.00 TIL 22.00
STED: ÅSSIDEN ELDRESENTER
PRIS: KR 100,- + EN PAKKE VERDI KR 50,-
PÅMELDING: INNEN 20. SEPTEMBER, FORTRINNSVIS PÅ MØTENE 16. AUGUST OG 20. SEPTEMBER ELLER PÅ MAIL: turid.tandberg@c2i.net eller telefon 996 96 756 (kveldstid)

Påmelding er bindende og blir ikke aktivisert før innbetaling er registrert på konto 2220.57.90342 eller kontant på møtet.

Husk å gi beskjed om du vil bidra på fellesteppet eller ha med ditt eget arbeid.

Syvake har nå blitt en tradisjon og tidligere års deltakere har gitt tilbakemelding om at dette både er et hyggelig og inspirerende arrangement.

Styret ønsker derfor å invitere til årets syvake hvor temaet er:
Fellesteppet: Mors-teppe som vi skal sy til Barneavdelingen ved Drammen Sykehus. Vi vil gjerne ha beskjed om hvor mange som ønsker å bidra med sammensying av fellesteppet på syvaka.

Dersom du heller vil ha med et eget arbeid, enten maskinsøm eller håndsøm er du velkommen til det. Alt utstyr og materiell du trenger, må du ta med selv. Husk også skjøteledning til symaskinen. Strykejern og strykebrett vil bli satt frem slik at det kan benyttes av alle.

Det vil bli servert rundstykker og pålegg til lunsj, pizza samt kaffe/te og kaker i løpet av dagen. Drikke utover kaffe/te må du ta med selv. Gi beskjed om evt. allergier knyttet til maten.
Vi tar noen felles pauser underveis, og i en av dem vil vi leke ”pakkeleken”.


Det er plass til 30 deltakere på syvaken, så førstemann til mølla…..
Velkommen til en sosial, inspirerende og produktiv lørdag!

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...