fredag 21. september 2012

20-års jubileum!

HURRA for oss som er 20 år i år og det måtte vi selvsagt feire!

Styret hadde dekket festbord med festsang, festkake og selvsagt en GAVE til alle.

Da vi ankom ble vi møtt med Champis i høye glass, som seg hør og bør. Og siden døren inn til salen var lukket, samlet det seg fort med glade damer i gangen i munter småprat.


Kl. 19 ble vi ønsket Velkommen til bords!Festkaken var fantastisk å se på og smakte aldeles nydelig.


Og vi hadde selvsagt litt andre kaker også bakt av medlemmer.


Vi var ca 50 stk denne kvelden av lagets ca. 75 medlemmer.

Bursdagsgaven til hvert medlem var:
Medlemskopp og materialpakke på jubileumskopp-poseTipper at det blir mange slike å vise fram på neste møtes Vis-og-fortell :)


Pen innvendig også :) 

Det ble mimret litt fra tidligere Styreledere, som fortalte om arrangementer og opplegg i Quiltelaget under deres styre. Artig å høre på og mange av aktivitetene opprettholder vi den dag i dag.

Vi ønsker laget LYKKE TIL med de neste 20 årene!


Vi hadde loddtrekning, som vanlig, og flotte gevinster. Det er ren lykke når man vinner noen nye stoff til samlingen sin, men høydepunktet under møtene våre er alltid Vis-og-fortell.

For de som ikke vet hva det er skal vi enkelt forklare:  Medlemmer i laget har med seg arbeider som er sydd (siden sist), viser de frem og sier gjerne litt om dem. Veldig inspirerende for alle andre!

Også denne gangen var det mange som hadde med og viste frem sine arbeider. Klikk på bildet under så kommer du til albumet med alle de fine sakene.Lyst til å bli medlem hos oss? Neste møte er 18. oktober kl. 19 med foredrag av Bente Vold Klausen. Det er bare å møte opp og registrere deg. Du kan også komme som gjest for å 'prøve ut' om det er noe for deg. Velkommen er du uansett!Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...