onsdag 28. oktober 2015

Klubbkveld


Styret har tatt initiativ til at vi skal ha en ekstra klubbkveld en gang i måneden hvor vi lærer hverandre ulike teknikker. Første kveld var mandag den 26.oktober og vi var spent på hvor mange som ville komme. Ville det kun bli styret, eller ville det komme en hel gjeng. Heldigvis ble vi mange. Temaer for kvelden var Hex n more, og Keltisk Quilt. Solveig viste oss hvordan vi på en enkel måte kunne bruke linjalen Hex n more, er det noe vi quiltere liker, så er det nye linjaler som kan forenkle jobben. For dere som ønsker mere informasjon om hvordan dere kan bruke denne flotte linjalen, kan dere google Hex n more, her vil dere finne masse inspirasjon.
Brit viste oss hvordan vi kunne lage flotte motiver i Keltisk Quilt. En teknikk hvor man syr "skråbånd" på en lysbakgrunn hvor man har tegnet opp et Keltisk motiv. Hun viste oss hvordan vi skråskjærer båndene for så å sy de på for hånd. Ett flott håndarbeid man kan sitte med foran TVen. Gruppen var delt i to, noen hos Solveig og andre hos Brit. Dette ble en flott og lærerik kveld og vi hadde nesten ikke tid til å få i oss kaffe og kake. Et flott initiativ fra styret som ble godt mottatt.


Elin og Brit diskuterer den flotte teknikken Keltisk Quilt, dette teppe har Brit laget.

Ingen kommentarer:

Fra blogg til facebook

Det er besluttet at denne bloggen ikke lenger oppdateres, vi forflytter all aktiviteten til facebook. Trykk på bildet under eller linken f...